FDF110-overview1

FDF - fri så det mærkes

Historiebog i forbindelse med FDFs 110 års fødselsdag

Mere uddybbende tekst om bogen følger ... 

 

Format: 250 x 270 mm | Page: 252 + cover | Print: xxx
View-page-spreads
FDF110-overview2

Bogen indledes med 2-3 store billeder i fuld format. En rolig men appetitvækkende indledning til bogen.

FDF110-overview3

Bjælken nederst på siderne udnyttes fortrinsvis til billedtekst og mindre illustrationer. Men enkelte steder i bogen er her også placeret små historier, der underbygger eller nuancerer hoved-historien.

FDF110-overview5

Historiebogen er ikke tænkt som en bog, man læser fra start til slut. De fleste historier i bogen begynder og ender på samme opslag, kun enkelte artikler går over to opslag. Det er en bog man går på opdagelse i. Af samme grund er pagina nedprioriteret lidt og findes kun på bogens venstre-sider. Da alle store illustrationer også er placeret på bogens højre-sider, er placeringen samtidig med til, at pagina ikke konflikter med billederne.

FDF110-overview4

Rammer og skygger er med til at danne en »dybde« i layoutet.

FDF110-overview6

Bagest i bogen er der placeret 10 sider, hvor FDFs historie fortælles med udvalgte begivenheder ved hjælp af små billeder og korte tekster.

FDF110-overview8

I forbindelse med den kronologiske års-oversigt bagest i bogen, ligger der godt 10 sider, hvor FDFs historie vises - ligeledes kronologisk - i billeder, grafik og korte billedtekster.

FDF110-overview7

For at forstærke oplevelsen af de mange elementer der er i bogen, er en del af billederne fritlagt. Fritlæggelserne er også med til at skabe en »dybde« i papiret, og de hjælper også med til, at de mange elementer roder mindre sammen. 

 

View-page-spreads